Überspringen zu Hauptinhalt
+36/20-9351-348 kisvonatbalatonfured@gmail.com

Letöltés

Adatvédelmi tájékoztató – Szolgáltatás

A Kisvonat Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) Szolgáltatásnyújtási (Online jegyárusítási) tevékenységével kapcsolatban kezeli a szerződött felhasználók személyes adatait, kizárólag a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás és jegyhasználat) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a szerződött Ügyfelek személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 8230 Balatonfüred, Nádor u. 26.

Az adatkezelő elérhetősége: furedikisvonat@gmail.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Ügyfél a regisztrációkor/jegyvásárláskor kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: Regisztrált Ügyfelek, Vásárlók

A kezelt adatok köre: az Ügyfelek által a szerződéskötés során megadott a Szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez szükséges adatok: Név/Cégnév, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási/Számlázási cím, Lakhely/Telephely.

Az adatgyűjtés célja: Szolgáltatás nyújtása és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– A BCCS Informatikai Szolgáltató Bt. illetékes munkatársai

Az adatkezelés időtartama:

A teljes szerződés időtartama + 1év.

Az Ügyfél kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, az Ügyfél erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a szerződött Ügyfél kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a szerződött Ügyfél nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

An den Anfang scrollen