skip to Main Content
+36/20-9351-348 kisvonatbalatonfured@gmail.com

VÁROSNÉZÉS

Egy fél órás, 9 kilométeres városnéző kört teszünk, mely a kicsik, és nagyok számára egyaránt hatalmas élmény.
Ellátogatunk a nemrégiben gyönyörűen felújított reformkori városrészbe, a nagy történelmi múlttal rendelkező óvárosba, és Balatonfüred életének fő színterére a szintén felújított balaton partra, a szállodasorokra.
A kör alatt megtekinthetik a város legfontosabb műemlékeit, nevezetességeit. Ha több időt el akarnak tölteni egy-egy városrészben, akkor nyugodtan leszállhatnak a kör alatt, és egy későbbi körrel visszautazhatnak kiinduló helyünkre, vagy az önök által kiválasztott úticélra, ezáltal nem kell a vezetéssel, parkolással bajlódniuk. A kör alatt magyar, vagy idegen nyelvű tájékoztatót is játszunk, mellyel megismerhetik a Balatonfüredet, és környékét.

Áraink – (Online jegyvásárlás ITT):
Felnőtt – 1.000 Forint
Gyermek – 500 Forint
4 év alatt – Ingyenes

A városnézés útvonala:

kisvonat balatonfüred

Kisvonat Balatonfüred, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat, Balatonfüred Kisvonat,
Egy fél órás, 9 kilométeres városnéző kört teszünk, mely a kicsik, és nagyok számára egyaránt hatalmas élmény.
Ellátogatunk a nemrégiben gyönyörűen felújított reformkori városrészbe, a nagy történelmi múlttal rendelkező óvárosba, és Balatonfüred életének fő színterére a szintén felújított balaton partra, a szállodasorokra.
A kör alatt megtekinthetik a város legfontosabb műemlékeit, nevezetességeit. Ha több időt el akarnak tölteni egy-egy városrészben, akkor nyugodtan leszállhatnak a kör alatt, és egy későbbi körrel visszautazhatnak kiinduló helyünkre, vagy az önök által kiválasztott úticélra, ezáltal nem kell a vezetéssel, parkolással bajlódniuk. A kör alatt magyar, vagy idegen nyelvű tájékoztatót is játszunk, mellyel megismerhetik a Balatonfüredet, és környékét.
Magán, és céges rendezvényekre egyaránt tökéletes választás egy kisvonatos utazás, mellyel Balatonfüreden, vagy akár a környező településeken is bárhova szállíthatjuk a vendégeinket.

A vonat 3 szerelvénnyel rendelkezik, melyek együtt 54 fő szállítására alkalmasak.

Megrendelésre a megszokott útvonaltól eltérően is közlekedik Balatonfüreden, vagy akár a környező településeken is.

Rendeléshez, árajánlat kéréshez kérjük töltse ki a következő formanyomtatványt.

Az online formanyomtatvány beérkezése után válaszlevélben árajánlatot küldünk Önnek, mely után jegyét a “jegyvásárlás” menüpontban online is megvásárolhatja.
Cégünk közel 20 éve szállítja a Balatonfüredre látogató vendégeket, azok nagy megelégedésére. Ez idő alatt elégedett vendégek százezreit szállítottuk Balatonfüreden, és a környező településeken.
Cégünk egy családi vállalkozás aminek célja, hogy a vendégek részére egy felejthetetlen élményt nyújtson, bármilyen formában vegyenek igénybe minket.
Cégünk közel 20 éve szállítja a Balatonfüredre látogató vendégeket, azok nagy megelégedésére. Ez idő alatt elégedett vendégek százezreit szállítottuk Balatonfüreden, és a környező településeken.
Cégünk egy családi vállalkozás aminek célja, hogy a vendégek részére egy felejthetetlen élményt nyújtson, bármilyen formában vegyenek igénybe minket.
Kisvonat Balatonfüred Balatonfüred Kisvonat Kisvonat Balatonfüred Balatonfüred Kisvonat Kisvonat Balatonfüred Balatonfüred Kisvonat

balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, balatonfüred városnézés, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred, városnézés balatonfüred,

Vitorlás tér – Tagore sétány Szabadtéri színpad – Kisfaludy galéria
Ipoly Szálló
Gyógy tér – Horváth ház – Állami Szívkorház – Kossuth forrás
Hotel Anna Grand
Hotel Blaha Lujza
Kerek templom
Jókai villa
Dőry villa – Hotel Astoria
Lóczy Lajos Gimnázium
Ferencsik János Zeneiskola – Pálóczi-kastély
Bem József Általános Iskola
Városháza
Szent István tér
Vörös templom
Vásárcsarnok
Bevásárló utca
Városi könyvtár
Kossuth tér
Fehér templom
Görög Falu
Aquapark
Füred Camping Berzenyi Dániel forrás
Hotel Marina
Szállodasor
Vitorlás tér – Tagore Sétány

Back To Top